Accessoires

De accessoires van Tassen bestellen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en gedetailleerd. Verschillende handige producten zoals een leren sleutelhanger, een leren map voor autopapieren en mooie luxe schrijfmappen zijn niet te missen. We hebben ook mooie producten voor op reis zoals toilettassen. Daarnaast hebben we ook prachtige zwarte en bruine leren riemen in ons assortiment die u kunt laten matchen met andere lederproducten van ons.

Resultaat 1–9 van de 20 resultaten wordt getoond

Onze selectie van accessoires voor dagelijks gebruik

Bij Tassenbestellen.com bieden wij een grote selectie van accessoires die uw dagelijkse routine kunnen verbeteren. Van professionele schrijfmappen voor documenten, riemen, beschermhoezen voor uw laptop, sleutelhangers en toilettassen voor al uw reisbenodigdheden. Onze accessoires zijn gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om uw dagelijkse routine efficiënter en stylisher te maken. Bekijk onze selectie en maak uw dagelijkse routine compleet met onze accessoires.

Schrijfmappen voor professionele documenten

Onze schrijfmappen zijn perfect voor het opbergen van professionele documenten. Gemaakt van duurzame materialen en met veel opbergvakken, onze schrijfmappen helpen u om uw documenten georganiseerd en beschermd te houden. Bovendien zijn onze schrijfmappen beschikbaar in een scala aan stijlen en kleuren, zodat u altijd een tas kunt vinden die bij uw persoonlijke stijl past.

Beschermhoes voor uw laptop

Onze beschermhoezen voor laptops zijn ontworpen om uw laptop te beschermen tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Gemaakt van duurzame materialen, onze hoezen passen perfect op de meeste laptops en bieden extra opbergruimte voor uw accessoires. Bovendien zijn onze hoezen beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw eigen smaak en stijl.

Sleutelhangers voor eenvoudige organisatie

Onze sleutelhangers zijn perfect voor het organiseren van uw sleutels. Met een stijlvolle en praktische ontwerp, onze sleutelhangers zorgen ervoor dat u altijd uw sleutels bij de hand hebt. Bovendien zijn onze sleutelhangers beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw eigen smaak en stijl.

Toilettas voor uw reisbenodigdheden

Onze toilettassen zijn perfect voor het opbergen van uw reisbenodigdheden. Met veel opbergvakken en gemaakt van duurzame materialen, onze toilettassen helpen u om uw spullen georganiseerd te houden tijdens uw reis. Bovendien zijn onze toilettassen beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw eigen smaak en stijl.

Handgemaakte accessoires

Al onze handgemaakte leren accessoires worden van Italiaanse leer gemaakt en zijn duurzaam gelooid volgens richtlijnen van de Leather Working Group. Dus bent u op zoek naar een duurzame accessoire, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel nu en ervaar de kwaliteit en functionaliteit van onze accessoires

Bij Tassenbestellen.com kunt u accessoires bestellen met de zekerheid dat u hoogwaardige producten ontvangt die uw dagelijkse routine nog beter zullen maken. Of u nu op zoek bent naar schrijfmappen, riemen, beschermhoezen, sleutelhangers of toilettassen, wij hebben iets voor iedereen. Onze levertijd is 2 – 4 werkdagen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailen naar: info@tassenbestellen.com of gewoon even bellen naar: +31 (0) 615420042.