Maurice aktetas 15.6″ tablet RFID

 260,00

Artikelnummer: 59 9698 Categorieën: , , Tag:
Collectie: Renee
Laptop formaat 15.6
Afmetingen CM (L-B-H) 40 x 9 x 30
RFID: Ja
Trolley strap Ja
Gewicht (in gram): 1700
Laptop mogelijkheid ja

Maurice aktetas 15.6″ tablet RFID

Deze leren aktetas is voorzien van een verstevigd 15.6″ laptopvak en RFID ritsvak. De laptoptas sluit met 2 schuifsloten en is voorzien van een afneembare leren schouderband. De Maurice aktetas 15.6″ tablet RFID beschikt over diverse ritsvakken en een groot steekvak over de volledige breedte aan de voorzijde. In het speciale RFID ritsvak worden uw bank-, creditkaarten en paspoort beschermd tegen skimmen. Zowel in de hand als over uw schouder comfortabel mee te nemen. Vernoemd naar Maurice, neef van René Beerens. De RENEE collectie wordt gekenmerkt door de combinatie van generfd buffelleer en stug tuigleer en alle modellen zijn uitgerust met een RFID-ritsvak. Het karakteristieke Castelijn & Beerens logo is middels preeg subtiel in het in het leer verwerkt. Het Italiaanse leer is duurzaam gelooid volgens richtlijnen van de Leather Working Group.

 

Renee

De Renee collectie is de meest robuuste binnen het Castelijn & Beerens gamma. Bij ontwerp is gekeken naar een combinatie van karakteristieke materialen en naar functionaliteit. Alle tassen zijn voorzien van een speciaal RFID ritsvak waar uw bank-, creditkaarten en paspoort worden beschermd tegen skimmen. Het natuurlijk generfde buffelleer en stevig plantaardig gelooide riemenleer vormen een vanzelfsprekende eenheid. De nikkelvrije metalen onderdelen zijn voorzien van antiroest coating en kunnen tegen een stootje. De sterke keperbinding weving maakt de 100% katoenen voering dicht van structuur en kwalitatief hoogwaardig. De naam Renee verwijst naar René Beerens, 2e generatie C&B en ambachtsman pur sang. Nice-to-know: alle producten van de Renee collectie zijn vernoemd naar familieleden van de oprichters Dhr. W.J. Castelijn en Dhr. M. Beerens.

 

Maurice aktetas 15.6" tablet RFID

Duurzaam

Alle producten van Castelijn & Beerens voldoen aan de standaarden van de Leather Working Group. De Leather Working Group is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor ‘s werelds toonaangevende milieucertificering voor de leerindustrie. Als multi-stakeholdergroep heeft LWG meer dan 1300 leden uit de hele leerketen. Sinds 2005 heeft Leather Working Group de beste milieupraktijken in de industrie geïdentificeerd en richtlijnen gegeven voor voortdurende verbetering.

 

 

Garantie

Castelijn & Beerens staat al sinds de oprichting in 1945 voor puur vakmanschap. Zij controleren al onze lederwaren zorgvuldig en ze voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Mocht u echter binnen 2 jaar een mankement of onvolkomenheid ontdekken aan het door u aangeschafte product, neem dan contact met ons op. Indien uw klacht gegrond is, zullen we in overleg het product herstellen, vergoeden of vervangen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Maurice aktetas 15.6" tablet RFID