Over Tassen Bestellen

Tassen Bestellen is in de eerste maanden van 2022 opgericht uit de passie van eigenaar Bas van Mook voor luxe lederwaren. Samen met onze fabrikanten zijn wij druk bezig geweest om een zo breed mogelijk assortiment aan lederwaren te produceren, zodat jullie, de liefhebbers van Italiaanse leren tassen, altijd kunnen slagen bij het aanschaffen van luxe lederwaren bij Tassen Bestellen. Hier maken wij het niet alleen onze visie van maar ook onze missie om één van de grootste aanbieders op de markt te worden van lederen tassen en andere lederwaren.

Met onze kennis en liefde voor lederwaren hopen wij zoveel mogelijk klanten te adviseren en kennis te laten maken met onze lederwaren, welke niet alleen scherp geprijsd maar ook van hoge kwaliteit zijn.

Duurzaam ondernemen

Doordat onze merken deel uit maken van de Leader Working Group tonen we aan dat al onze producten gemaakt worden volgens de beste milieu standaarden in de lederindustrie. Bovendien controleert het auditprotocol van de Leader Working Group of de milieuprestaties van de leerfabrieken worden nageleefd. Dit garandeert dat onze lederwaren op een morele manier worden geproduceerd.

In onze eerste maanden hebben we hard gewerkt om ons bedrijf te laten groeien, in 3 maanden tijd hebben we al 75+ klanten blij kunnen maken met een van onze lederen producten, meer dan 50 verschillende lederen producten toegevoegd aan onze webshop in diverse kleuren zodat er voor ieder wat wils is, en 60+ van onze trouwe volgers helemaal up-to-date gehouden via onze social media kanalen en hen op de hoogte gehouden van de nieuwste lederwaren, trends en kortingen via onze nieuwsbrief

Enthousiast ondernemen

Achter de schermen heeft Bas van Mook de handen aan het stuur. Een enthousiaste ondernemer met een liefde in luxe lederwaren. Na zijn lange wens om een eigen bedrijf te beginnen, een grote passie in lederwaren, heeft hij deze liefde kunnen combineren met een eigen onderneming. Een online webshop waar hoge kwaliteit Italiaanse lederwaren te koop zijn voor een goede prijs. Samen met zijn fabrikanten, marketing-team en een goed portie zin was hij er helemaal klaar voor om in April 2022 zijn website te lanceren.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Koop hier uw Leren laptop tassen, lederen tassen, portemonnees of accessoires.