Portemonnee billfold 11 pasjes RFID

 84,00

Artikelnummer: 67 4150 Categorie: Tag:
Collectie: Vita
Aantal pasjes: 11
Afmetingen CM (L-B-H) 12 x 2 x 9.5
RFID: Ja
Gewicht (in gram): 101

Portemonnee billfold 11 pasjes RFID

Leren RFID billfold portefeuille met veel praktische opbergruimte dankzij 11 creditcardvakjes, een apart vakje voor een ID-kaart en ruimte voor het rijbewijs. De Vita collectie is uitgerust met een high-tech folie, dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens via de RFID-chip op uw pasjes verhindert. Deze leren herenportemonnee uit de Vita-serie is gemaakt van soepele rundernappa die door en door geverfd is. Het ronde, nikkelkleurige C&B-logo complementeert de no-nonsense-look van deze lijn. De leren billfold portefeuille is exclusief verkrijgbaar in de kleur zwart.

Vita

De elegante en wereldse Vita collectie is vervaardigd van soepel Italiaans rundleer en heeft een zakelijke no-nonsense look. Het volnerf leer is door en door in het vat geverfd wat zorgt voor de ondoordringbare zwarte kleur. Alle items, waaronder portemonnees, sleuteletuis, creditcard etuis en portefeuilles voor autopapieren hebben een zijdeglans en een heerlijk zachte touch. De Vita collectie is afgewerkt met een nikkelkleurig Castelijn & Beerens-logo. Verkrijgbaar in zwart.

Portemonnee billfold 11 pasjes RFID
Portemonnee billfold 11 pasjes RFID

Duurzaam

Alle producten van Castelijn & Beerens voldoen aan de standaarden van de Leather Working Group. De Leather Working Group is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor ‘s werelds toonaangevende milieucertificering voor de leerindustrie. Als multi-stakeholdergroep heeft LWG meer dan 1300 leden uit de hele leerketen. Sinds 2005 heeft Leather Working Group de beste milieupraktijken in de industrie geïdentificeerd en richtlijnen gegeven voor voortdurende verbetering.

 

 

Garantie

Castelijn & Beerens staat al sinds de oprichting in 1945 voor puur vakmanschap. Zij controleren al onze lederwaren zorgvuldig en ze voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Mocht u echter binnen 2 jaar een mankement of onvolkomenheid ontdekken aan het door u aangeschafte product, neem dan contact met ons op. Indien uw klacht gegrond is, zullen we in overleg het product herstellen, vergoeden of vervangen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Portemonnee billfold 11 pasjes RFID